Valeskog (S) rasande efter beskedet om Nobel Center

Valeskog (S) kritiserar den nya blågröna majoritetens besked att man stoppar planerna på Nobel Center på Blasieholmen. Foto: Tomorrow AB

Valeskog (S) rasande efter beskedet om Nobel Center

Avgående stadsbyggnadsborgarrådet Jan Valeskog (S) rasar mot beskedet från nya blågröna majoriteten att planerna på Nobel Center på Blasieholmen stoppas.

  • Nyheter
  • Publicerad 14:05, 12 okt 2018

Under fredagens presskonferens meddelade den nya blågröna majoriteten att planerna på ett Nobel Center på Blasieholmen stoppas. Man kommer nu att ta upp en dialog med Nobelstiftelsen för att "hitta en ny lämplig lokalisering". Avgående stadsbyggnadsborgarrådet Valeskog (S) rasar mot beskedet.

L: Dra tillbaka Nobel Center-överklagan

– Det har lagts 60-70 miljoner på det här projektet, det finns en massa politiska beslut och var på väg till juridisk prövning. Att Joakim Larsson (M) faller platt som en pannkaka när han träffar Daniel Helldén är inget gott tecken. I rollen som stadsbyggnadsborgarråd gäller det att kunna hålla löften, det vet jag, säger Jan Valeskog (S).

S-toppen utbuad på möte om Nobel Center

Valeskog (S) säger vidare att han är övertygad om att Stockholms rykte kommer att skadas internationellt.

Både Nobel Center- och Apple-planerna stoppas

– Byggaktörer kommer att dra sig för att investera i Stockholm. Det här är inte bra för stadens rykte när det här sprider sig, säger Jan Valeskog (S).

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Please enable JavaScript to view the comments.
Comments powered by Disqus.

Bli först med att kommentera

Kommentera